Nieuws

Op de Werf!


PROJECT DELHAIZE SINT-KRUIS

Onze bijdrage?

Voor het project Delhaize Sint-Kruis hebben wij 25 brandwerende stalen deuren geleverd en geplaatst. Allen met diverse configuraties op het vlak van toegangscontrole en veiligheid. De brandwerende deuren zijn leverbaar met een brandweerstand gaande van RF30, RF60, RF120 tot en met EI1 120. Deze voldoen aan de Europese Norm EN 1631-1. Belangrijke kenmerken zijn een lange levensduur, onderhoudsvriendelijkheid en een garantie van vijftien jaar!

De ‘core-business’ van Winlock zijn brandwerende poorten met een zeer hoge technische meerwaarde. Binnen uw totaalproject zijn brandwerende deuren een aanvulling. Uitzonderlijke realisaties met een combinatie van brandwerende poorten en deuren, al dan niet met bijkomende prestaties zoals akoestische, inbraakwerende, waterdichte of explosieveilige eigenschappen. Ook foodsafe-uitvoeringen maken onderdeel uit van onze dagelijkse uitdagingen. Enkele voorbeelden uit 2017 zijn: Lutosa in Leuze-en-Hainaut, Poco Loco in Roeselare en Alpro in Wevelgem.

Een betrouwbare partner vinden voor brandcompartimentering is van kapitaal belang. U doet beroep op één enkel aanspreekpunt en wordt door een specialist in brandcompartimentering van A tot Z bijgestaan. Gaande van advies en begeleiding tot uitvoering en service na verkoop. Op die manier bent u verzekerd van een zorgeloos traject!

Download hieronder de pdf en lees het volledige artikrel. Veel leesplezier!

Het WINLOCK -team.

download