Nieuws

Winlock in Op de Werf!


PROJECT JARDINICO KORTRIJK

Onze bijdrage?

Het verzorgen van brandwerende compartimentering tussen de showroom en het opslagmagazijn door het leveren en plaatsen van een brandwerende sectionaalpoort EI1 60.

Specifiek koos Jardinico voor ons voorstel omwille van de hoge functionaliteit die eigen is aan onze unieke WIPO® 2.0 motorisatie. Zo kan de interne bedrijfsflow behouden blijven gezien de autonome werking van onze poortgehelen zelfs bij stroomuitval. De hoge afwerkingsgraad speelde hierin vanzelfsprekend ook een doorslaggevende rol. De brandwerende poorten van Winlock staan garant voor een maximale kwaliteit en functionaliteit met een minimum aan onderhoud in een esthetische vormgeving.

Winlock focust zich, naast de techniciteit, evenzeer op het esthetische aspect. De brandpoort voor het project van Jardinico heeft de kleur RAL 9010. Een ZUIVER wit, zodat de poort als het ware één geheel vormt met de strakke witte uitstraling van de toonzaal.

In 2017 werden ongeveer een 300-tal projecten gerealiseerd. Enkele uitblinkers zijn Europool Systems Zellik, TVH Waregem, Essers Wilrijk, Delhaize Nivove, Plascobel Overpelt, Clarebout Waasten en Nieuwkerke, Janssen Farmaceutica Geel en Coca-Cola Gent.

Download hieronder het volledige artikel. Veel leesplezier...

Het WINLOCK -team!

download